woensdag 29 mei 2013

The Beyoncé Boutique.


Eerder heeft Beyoncé samen met H&M een zomercollectie gelanceerd, en schijnbaar had ze nog geen genoeg van de fashion-scene! Sinds kort leent Beyonce namelijk haar eigen kledingstukken uit in haar Beyoncé Boutique op de webshop; Rent the Runway.





Deze webshop heeft Beyoncé weten te strikken om haar eigen designerstukken te verhuren op de webshop... Dit zijn dus stukken welke ze zelf samengesteld heeft uit haar eigen mode-collectie!
Beyoncé hoopt ervoor te kunnen zorgen dat vrouwen zich wat mooier en zelfverzekerder gaan voelen, en probeert hier op deze manier aan mee te helpen!
Ze wilde de samenwerking met Rent-the-Runway dan ook graag aangaan.

Ook prettig om te weten is dat de jurkjes, jumpsuits en sieraden die verkocht worden nog niet eens al te duur zijn.
Ze verhuurt al sieraden vanaf 10 euro, en haar duurste jurk is 400 euro, dit is een 'golden dress' van Moschino.
Beyoncé heeft vooral heel erg veel jurkjes in haar collectie, en de sieraden vind ik zelf ook echt super!
Dus stel je hebt een keer een ontzettend gaaf feest, luxe diner, romantische date en je hebt het limiet om wat meer uit te geven, grijp dan je kans en ervaar hoe het is om de kleding van Queen Bee zelf te dragen!



Helaas is het op dit moment alleen nog niet mogelijk voor ons om de designer-stukken te huren, dit kan op het moment alleen nog in de VS!
Hopelijk is het snel mogelijk voor ons! Nog even geduld dus...
Voor nu kunnen we al wel vast wegdromen in The Beyoncé Boutique.

Zelf vind ik het super leuk dat er nu de mogelijkheid is om je even te voelen zoals Beyoncé, en ga ook zeker eens goed rondsnuffelen op de site als het mogelijk is om het naar Nederland te versturen!
Ben benieuwd wat jullie van the Beyoncé Boutique vinden!
Liefs, Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten